Wijndomein En Passant

AndrĂ© Vink heeft samen met Natasja een camping en wijngaard in Driewegen (Zld). Het gebied kenmerkt zich door het kleinschalige polderlandschap, waardoor een microklimaat ontstaat waar de druiven goed groeien. 


Er is gekozen voor de witte druif Souvignier Gris die meeldauw resistent is, waardoor op een duurzame manier geteeld kan worden. De druiven worden op het eigenbedrijf verwerkt tot heerlijke wijnen.


In het voorjaar en zomer worden wekelijks rondleidingen met aangeklede proeverijen georganiseerd met naast de eigen wijnen ook streekproducten die veelal op eigen erf geteeld worden.


* Naast het produceren van mooie 'traditionele' wijnen zijn Wijndomein 'En Passant', onder leiding van wijnmaker Andre Vink, en zijn Limburgse collega wijnmaker Stan Beurskens van 'Wijndomein St. Martinus', bezig met een bijzonder project; Wijn van eigen zeebodem 'Brut de Mer'. Na de gisting hebben 876 flessen mousserende wijn onder water laten rijpen tussen de mosselen van Neeltje Jans. Het volledige artikel over dit unieke project kunt u lezen in De Nederlandse Wijn&Spijsgids. 

Beleving

  • Rondleiding met proeverijen
  • Camping
  • Safaritenten

Waar te vinden en hoe te bereiken

Telefoon: 06-26814000

Website: www.detoffepeer.nl

Locatie: 

Weltevredendijk 1

4438 NU Driewegen